Boodschappenlijstje, voor 3/4 personen
- 400 gr spaghetti
- 2 hele eieren + 2 eidooiers
- 1 ui, in kleine stukjes
- 150 gr pancetta in stukjes
- 100 gr parmezan, geraspt
- zout / peper
- peterselie om te garneren
Recept:
- Kook de pasta
- Bak de pancetta en de ui licht aan
- Klop de eieren en voeg wat parmezan en peper toe
- Giet de pasta af
- Meng de pasta met de pancetta / ui en zet dit op laag vuur
- Roer het eimengsel erdoorheen
- Serveer met extra parmezan, peper / zout naar smaak
- Garneer eventueel met een beetje peterselie
Heeeeeeeeel erg makkelijk, en nog veel lekkerder! Rucola en tomaat toegevoegd voor wat vitamientjes. En had de zelfgemaakte pancetta van Jansen en Jansen charcuterie! Maakte het helemaal af:)
Thanks voor je reactie! Mooi dat ie gesmaakt heeft 🙂