5 continenten, 195 landen en de wereld aan gerechten

In 2014 ben ik gestart met de missie om van elk land ter wereld tenminste één gerecht te koken. Ik heb inmiddels van meer dan 60 verschillende landen een recept gekookt. Op deze interactieve kaart kan je zien welke landen ik al gekookt heb. Je kan in- in uitzoomen. Als je bij een land op de rode marker klikt, ga je naar een pagina met alle recepten van dat land. Zo kan je zelf zoeken welk land jij wil koken!

Weet jij een recept van een land dat ik nog niet heb gekookt? Ik kom graag met je in contact, je kan een reactie achterlaten onderaan deze pagina!

Tussenstand 13-09-2019: 130 gerechten gekookt uit 68 verschillende landen.


2 reacties

  1. Ik heb een hele hoop recepten uit Kroatië die ik zelf vertaald heb uit het Kroatisch of het Engels. Veel van de recepten heb ik ginder zelf gegeten en heb ik naderhand ook thuis al klaargemaakt.
    Het is op termijn de bedoeling ze op een website over Kroatië te zetten. Momenteel deel ze wekelijks op een facebook-groep.

    • Leuk wat cool zeg! En Kroatië heb ik nog niets van gekookt. In welke facebookgroep deel je deze recepten? En zou ik er eentje mogen delen op deze website? Ben ook wel benieuwd wat jouw favoriete recept uit Kroatië is… groet Steffan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.