Boodschappenlijstje, voor 4 personen:
1 komkommer, geraspt
400 gram Griekse yoghurt
2 teentjes knoflook, uitgeperst
2 el fijngehakte dille, vers
1 eetlepel olijfolie
sap van 1/4 citroen
zout en versgemalen zwarte peper
Recept voor Tzatziki
Leg een schone theedoek op een fijne zeef. Leg de komkommer erin en druk het vocht eruit. Leg de komkommer in een schaal. Voeg de andere ingredienten toe, roer goed door en breng op smaak met peper en zout. Zet de tzatziki koel weg en laat minimaal 2 uur (of een nacht staan) voordat je 'm serveert!
Pingback: Griekenland – Recept voor Keftedes | Wereldgerecht
Pingback: Turkije – Gözleme – Wereldgerecht
Pingback: Bulgarije - Tarator | Wereldgerecht
Pingback: Turkije – Gözleme | Wereldgerecht