Kruidenmengsels


Wereldgerecht

Kruidenmengsels

Pakistan - Nihari Masala

19 verschillende kruiden en specerijen in één mengsel

 

 

 

Marokko - Ras el Hanout

'Het beste van de winkel'

 

Iran - Advieh

De basis voor de Perzische juwelenrijst 'Morasa Polow'

 

Libanon - Baharat

Hier bak ik de beste eitjes mee!

 

India - Kerrie Masala

Één van de bekendste kruidenmensgels. De smaak van Joppiesaus.

Bulgarije - Sharena Sol

Kleurrijk zout, lekkerder en verfijnder dan Aromat

 

 

India - Tandoori Masala

Een groot onderdeel van de Indiase keuken

 

Libanon - Za'atar

Het beste van de Libanese keuken met sesam en sumac

Frankrijk - Herbes de Provence

Een essentieel onderdeel van de Franse en Mediterraanse keuken

 

India - Garam Masala

Een veelzijdig mengsel met 8 verschillende specerijen