Italië – Recept voor Spaghetti Carbonara


Italië - Spaghetti Carbonara

Klassieke pasta met pancetta, parmezan en ei

Boodschappenlijstje, voor 3/4 personen

- 400 gr spaghetti
- 2 hele eieren + 2 eidooiers
- 1 ui, in kleine stukjes
- 150 gr pancetta in stukjes
- 100 gr parmezan, geraspt
- zout / peper

- peterselie om te garneren

Recept:

- Kook de pasta
- Bak de pancetta en de ui licht aan
- Klop de eieren en voeg wat parmezan en peper toe
- Giet de pasta af
- Meng de pasta met de pancetta / ui en zet dit op laag vuur
- Roer het eimengsel erdoorheen
- Serveer met extra parmezan, peper / zout naar smaak
- Garneer eventueel met een beetje peterselie


Geplaatst in Europa en getagd met , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *