Italië – Recept voor Spaghetti Carbonara


Italië – Spaghetti Carbonara

Klassieke pasta met pancetta, parmezan en ei

Boodschappenlijstje, voor 3/4 personen

– 400 gr spaghetti
– 2 hele eieren + 2 eidooiers
– 1 ui, in kleine stukjes
– 150 gr pancetta in stukjes
– 100 gr parmezan, geraspt
– zout / peper

– peterselie om te garneren

Recept:

– Kook de pasta
– Bak de pancetta en de ui licht aan
– Klop de eieren en voeg wat parmezan en peper toe
– Giet de pasta af
– Meng de pasta met de pancetta / ui en zet dit op laag vuur
– Roer het eimengsel erdoorheen
– Serveer met extra parmezan, peper / zout naar smaak
– Garneer eventueel met een beetje peterselie


Geplaatst in Europa en getagd met , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *